kada zavrišite obuku za joga instruktora, postoji neko toplo osećanje. nešto poput svesnosti da veština koju imate ne samo da ima terapeutsko dejstvo nego da to dejstvo daje ljubav čoveku preme čoveku i čoveku prema samom sebi. na početku svakog čoveka je majka. kursom prenatalne joge, mi vas vodimo na taj početak.

u prenatalnoj jogi, dok učimo buduću mamu nežnim pokretima, dubokom disanju i blagim mislima, prilazimo istovremeno ka dva bića, prilazimo zajednici. ovom postojanju u drugom stanju i ovom drugom, majušnom i snenom, koje zajedno u roza oblaku (nekad sa malo kise i grmljavine) provode devet meseci, neophodna je dodatna nega i briga. prenatalna joga oplemenjuje ova dva života lepom energijom i retkim spokojem. ona pomaže majci da se u svome telu oseća udobno i da se oslobodi strahova koje nam je civilizacija vremenom nametnula. 

mi smo ovde da bi jedni druge inspirsali a ova obuka je tu ne samo da stvori nove instruktore prenatalne joge nego da pogura autentične entuzijaste – baš one koji hrabe, motivišu i podstiču buduće mame da se osećaju dobro i sigurno. a pride, koliko je samo divno biti na početku nečijeg početka?