praktikovanjem i učenjem joge, postajemo upravo ono što jesmo MI.

joga su prilike i mogućnosti koje su u nama, ali i svuda oko nas. možda su uspavane, zaboravljene, možda se upravo bude. praktikovanjem joge dolazimo do potencijala koji se nalazi unutar nas i nalazimo najbolji način da se ostvari i ispolji.

naš cilj je da, kroz obuku za učitelja joge, probudite intuitivnu navigaciju koja će vas učiniti entuzijastičnim, motivisanim i usmerenim praktičarem, kao i inspirativnim učiteljem sa željom da nastavite svoj rast!

program:

  • teorijski i praktični deo: asane, pranayame, bandhe, mudre, mantra i zvuk, yoga nidra, meditacija; osnovne i opcione asane (pravilan ulazak i izlazak iz poza, fokus, benefiti, modifikacije i varijacije)
  • anatomija i psihologija: osnova anatomije, joga pri zdravstvenim ograničenjima, asistencije u pozama, energetska anatomija (čakre, nadiji, prana)
  • joga filozofija i nauka; Radža joga, etika i joga kao životni stil, odnos učitelj-učenik, etički kodeks
  • joga ishrana
  • joga za trudnice
  • obuka uključuje praksu sa učiteljima, razmenu, domaće zadatke kroz praksu i ostali kućni program kao obavezni deo obuke

po uspešnom završetku obuke, dobijate licenciranu diplomu Yoga Alliance International India, New Delhi, koja je priznata svuda u svetu.

učitelji:
Nina Lazić, licencirani učitelj Integral Hatha Yoga Institute NYC; yoga master Transformational Yoga New Delhi; naturopata; sertifikovani nutricionista Instituto Macrobiotico, Lisabon.

Marta Jovanović, licencirani učitelj hatha joge škole Nine Lazić; licencirani učitelj hatha joge i art joge Joga Saveza Srbije; učitelj Dottera Essential Yoga Academy USA; licencirani OLI life coach

za sve informacije: ‪prostor@irisbloss.com